Loading...
2025-11
MS
logoMeksika
1
logoTürkiye
-
2025-11
MS
logoYeni Zelanda
1
logoUkrayna
2
2025-11
MS
logoABD
-
logoİsviçre
4
2025-11
PEN
logoKanada
-
logoFildişi Sahili
-
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Başkan Zeyrek: Şiddetin değil minnetin konuşulduğu Türkiye istiyoruz

Başkan Zeyrek: Şiddetin değil minnetin konuşulduğu Türkiye istiyoruz

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

MANİSA (İGFA) – Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, 28 Nisan Sağlıkçıya Şiddete Hayır Günü’nde sağlık çalışanlarına destek mesajı verirken, şiddetin değil minnetin konuşulduğu bir Türkiye çağrısı yaptı.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeyrek, 28 Nisan Sağlıkçıya Şiddete Hayır Günü’nde sağlık çalışanlarına yönelik şiddete dikkat çekti.

Zeyrek, “Sağlık emekçilerimiz her gün şiddete maruz kalıyor. İnsanı yaşatmak için fedakârlık yapan bu çalışanların hakkını ödeyemeyiz. Şiddeti önlemek, onların itibarını korumak için hepimize görev düşüyor. Şiddetin her türlüsüne karşıyız” dedi.

Farkındalık için belediye çalışanlarının bir gün beyaz giyindiğini belirten Zeyrek, “Hiçbir sağlıkçının Beyaz Kod vermek zorunda kalmadığı, şiddetin yerini minnetin aldığı bir Türkiye temenni ediyorum” diyerek, şiddetin son bulması için ortak sorumluluk çağrısında bulundu.

Başkan Zeyrek: Şiddetin değil minnetin konuşulduğu Türkiye istiyoruz
Yorum Yap
Giriş Yap

DemHabercilik ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Betturkey Giriş -
Jokerbet - Canlı maç izle - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Firma Rehberi - Fitcas giriş -
Sosyal Medya Yönetimi - Antalya haber - fue hair transplant - Acibadem - hair transplant turkey - İzmir Haber - İzmir Haber - Yaşam - Erkek Saat - Kastamonu Haber - SMM Panel - SMS Onay - Görüntülü Sohbet - Takipçi satın al - E-Pin Satış -